Vilkår & betingelser

Forbehold for udsolgte varer. Har du betalt for en vare som viser sig at være udsolgt, kontakter jeg dig for at høre om du ønsker at bestille et andet motiv, eller om du ønsker at få pengene tilbage. Jeg bestræber mig dog altid på at min shop er opdateret.

Om originaler

Alle originaler sælges under forbehold for, at de kan blive til et kunsttryk. Alle billeder på siden tilhører mig og må ikke gengives, kopieres eller på anden måde bruges uden min tilladelse.

Forsendelse

Der pålægges fragt og ekspeditionsgebyr på 60 kr, for kunsttryk og kunstkort bestilt i webshoppen. Der sendes til pakkeshop med Post Nord. Hvis du ønsker en bestemt pakkeshop, kan det anføres under bemærkninger.

Hvis du ønsker en hastelevering eller at få sendt din bestilling med en bestemt leverandør f.eks. GLS, så skriv til mette@metteskovmaersk.dk.

Originaler sendes som pakker med Post Nord og kan bestilles via mette@metteskovmaersk.dk.

Leveringstid

Din bestilling vil blive pakket og sendt inden for 2-5 arbejdsdage efter betalingen er modtaget. Det er også muligt at afhente bestillingen i mit atelier i Vejle efter forudgående aftale. 

Returpolitik

Jeg giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen er modtaget. Hvis du vil returnere varen, skal varen være i samme tilstand som da du modtog den. Du har 14 dage til at meddele Mette Skov Mærsk din fortrydelse af købet og har herefter 14 dage til at tilbagelevere varen. Husk at vedlægge den fremsendte kvittering eller billede af kvitteringen.

Jeg overfører hele købsbeløbet tilbage til samme konto som betalingen kom fra. Tilbagebetalingen sker når jeg har modtaget varen og har godkendt returneringen. Du betaler selv for returforsendelsen. Husk at få en kvittering for din afsendelse af returvaren, så du kan vise at du har sendt den afsted. Send returpakken til:

Mette Skov Mærsk, Thulevej 44, 7100 Vejle

Reklamationer

Dit køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Retten gælder ikke hvis varen får fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Hvis du modtager en vare med skader eller en anden fejl, så skriv til mig på mette@metteskovmaersk.dk. Send gerne et billede der viser skaden eller fejlen. Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, så sender jeg som hovedregel en ny, uden meromkostning. Dette gælder ikke originaler.

Anvendelse og vedligehold

Da mine tryk og originaler er lavet af papir bør de holdes væk fra vand, solskin, levende lys og behandles med forsigtighed. Der kan forekomme farveændringer ved udsættelse for solskin. Det anbefales at emballagen kun bruges til opbevaring af tryk eller originaler i kortere tid, og at der anvendes syrefri materialer ved indramning.

 
Øvrigt
Der tages forbehold for prisændringer og farvegengivelser på hjemmesiden. Ved andre spørgsmål el. lign. kontakt: Mette Skov Mærsk mette@metteskovmaersk.dk

CVR 31667879